· · Komentari: 0

"Izgledalo je kao kada zakažeš vežbanje u teretani": Zdravko Čolić progovorio o AFERI sa poznatom pevačicom

Zdravko Čolić važi za jedno od najvećih balkanskih zvezda, ali i pevačem za kojim su ludele žene širom sveta

1670073918_zdravko-colic.jpg
Foto: Youtube printscreen

Pevač uprkos pomenutoj tituli zavodnika tokom karijere nije želeo da priča o svojim ljubavnim vezama ni ženama koje je voleo. Međutim, 47 godina posle raskida, glumica Jasna Ornela Beri progovorila je o njihovoj ljubavi:   

Pročitajte još: NA ZELENOM TEPIHU U ZELENOJ HALJINI: Kejt Midlton ZASENILA Ameriku svojim modernim izgledom (FOTO/VIDEO)

- Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će biti jedan deo u mom srcu koji je rezervisan samo za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život - istakla je glumica za bosanske medije.

Čola je dugo krio da je bio u kratkoj aferi sa pevačicom Fridom iz grupe ABBA. Oboje su nastupali 1973. godine na Evroviziji. Pevač je tek kasnije progovorio o tome: 

- Upoznavanje je palo za klavirom, osmesi i prostačka bosanska pitanja: "Š'a ima, stara?" Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se ja nakon cele te trodnevne idile osetio upotrebljenim poput instant-supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stolnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja... Ali ona prava, jedinstvena, ludačka strast koja se desi između muškarca i žene je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani - prisetio se Čola jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.