Oglas
· · Komentari: 0
MRAČNI SVET POZNATIH

Jennifer Aniston iza osmeha KRIJE TUŽNU priču: Detinjstvo sa majkom LEPOTICOM, bilo je BOLNO! (FOTO)

Iza prelepog osmeha Jennifer Aniston krije se tužna priča o odrastanju sa majkom koja je bila model.

1623653181_jennifer-aniston.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Jedna od najlepših i najuspešnijih glumica sveta iza sebe ima "bolno detinjstvo" i ne tako lak život sa majkom lepoticom.

Dženiferina majka Nensi Dov bila je glumica i model, a njeno zanimanje snažno je uticalo na način na koji je vaspitala ćerku.

Koliko je Nensi trpila pritisak da uvek mora da izgleda savršeno, to je prenosila i na svoju ćerku i pokušavala je je učini takvom - savršenom.

Međutim, Dženifer je bila sve, samo ne savršena. Nije želele to ni da postane.

“Bila je vrlo kritična prema meni. Pošto je bila model, bila je prelepa, zanosna. Ja to nisam bila. Nikad nisam to bila”, rekla je Dženifer.

Nakon razvoda, Dženifer je ostala sa majkom. NJihov odnos se pogoršavao jer je Nensi imala tendenciju da zanemaruje emocije svoje ćerke.

“Nikad me nije naučila da mogu da vrištim. Jednom sam podigala glas i izdrala se na nju, a ona me pogledala i prasnula u smeh. Smejala mi se jer sam vrištala na nju. I to je bilo kao udarac u stomak“, priznala je Dženifer.

NJena majka je 1999. godine objavila svoje memoare, koji su Dženifer toliko povredili da mnogo godina nije razgovarala sa Nensi. Nije je čak pozvala na venčanje sa Bredom Pitom. NJihov odnos je bio potpuno uništen.

Nensi je umrla 2016. godine. Kasnije, sećajući se svoje majke, Dženifer je priznala da je, uprkos tome što je bila stroga, uvek želela samo najbolje za nju.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas