· · Komentari: 0

Jovana Jeremić o odnosu sa BIVŠIM mužem: "Bila bih mu KUMA na venčanju"

Voditeljka nikad iskrenija

1674463525_Foto-Ataimages.rs-Jovana-Jeremic-i-bivsi.jpg
Foto: Ataimages.rs

Jovana Jeremić je otkrila da nakon razvoda ima mnogo udvarača, mešđutim, da nije u emotivnoj vezi. 

- Dečka zvanično nemam, ali imam više udvarača. Ima ih i sa javne scene. Ima i mlađih i starijih, ja ću odlučiti koga ću izabrati - kaže Jovana Jeremić, koja kaže da bi u daljoj budućnosti rodila još jedno dete.

Pročitajte još: Dragana Kosjerina o sujetnim kolegama: "Uvek ima osoba koje nisu dobronamerne i koje vam ne prijaju" (FOTO)

Što se tiče nejnog odnosa sa bivšim mužem, Jovana naglašava da su oni ostali u dobrim odnosima i da će uvek ostati prijatelji.

- Bivše uvek ostaje bivše. Mi smo najbolji prijatelji. Možemo zajedno da prokomentarišemo i njegove buduće devojke i buduću ženu. Mi imamo sve čisto i zato smo u fenomenalnim odnosima. Možemo zajedno da prokomentarišemo i njegove buduće devojke i njegovu buduću ženu. Voja me uvek pita šta msilim o novoj devojci u njegovom životu. Ja želim da on bude srećan. Svog prvog muža doživljavam kao sina - rekla je Jovana Jeremić na "Pinku" i istakla da bi svom mužu bila i kuma na venčanju da je pita.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.