Oglas
· · Komentari: 0
praznici

Kako kraljevska porodica PROSLAVLJA NOVU GODINU? Odlaze na njima posebno mesto

Kraljevska porodica ima mnogo tradicija tokom božićnog perioda, ali kako porodica proslavlja Novu godinu?

1640946986_53146328ffb97e07165923500840ca7dfc923cf4.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Obično provode prazničnu sezonu na selu daleko od grada, u Sandringemu. Kraljica obično ostaje u tamo do 6. februara svake godine, što je datum smrti njenog oca kralja Džordža VI 1952. godine. Međutim, prošle godine su kraljica i Filip otkazali uobičajene planove zbog pandemije i umesto toga su prazničnu sezonu proveli u Vindzoru. Ova godina je takođe bila pod uticajem ograničenja i ona je već drugu godinu zaredom u Vindzoru, ali ovaj put bez princa Filipa.

Pročitajte još: I Kejt Midlton je DUPLIKAT! Evo koje odevne komade vojvotkinja nije skidala tokom 2021. godine (FOTO)

Kraljevska porodica provodi kvalitetno vreme zajedno igrajući igre. Svaki član porodice bira kovertu i čita svoje predviđanje šaljivog tipa ostatku sobe.

Izvori sugerišu da niko obično ne izlazi iz sobe da bi otišao u krevet pre kraljice, iz ljubaznosti.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas