Oglas
· · Komentari: 0

Kejt Midlton nije kao drugi članovi porodice: Nekadašnji batler otkrio kakva je princeza

Princeza Kejt Midlton mnogima je omiljeni član britanske kraljevske porodice

1666335731_4d58194fedd99e2bddc320a9cba5fbabe7127bac.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kejt je poznata po svom finom ponašanju u svakoj situaciji i širokom osmehu, ali kakva je princeza privatno?

- Nije bila kao ostali članovi kraljevske porodice, volela je da se šali sa osobljem - iznosi svoje viđenje nekadašnji batler kralja Čarlsa. 

On ističe da mu se ponašanje Kejt Midlton izuzetno dopalo još od kad je počela da izlazi sa princom:

- Ono što mi se dopalo je to što je Kejt bila sa mnom i ostalim osobljem tako ljubazna, druželjubiva, zabavna i volela je da se šali - priča za Mirror Grant Harrold (44) nekadašnji batler kraljevske porodice koji je bio pristutan tokom brojnih važnih trenutaka kraljevske porodice.

Pročitajte još: "Zaista sam mislila da nikada neću imati prijatelje": Kendal Džener iskreno o tinejdžerskim danima

Grant je bio deo domaćinstva kada su Vilijam i Kejt bili mladi par i došli sa Univerziteta Sent Endruz, gde su se upoznali sa 19 godina. Za to vreme, rekao je da je par bio kao i svaki drugi par.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas