Oglas
· · Komentari: 0

Ko je sin Indire Radić? Oženio je prelepu Ruskinju, a talenat nasledio od majke

Pevačica Indira Radić svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, pa tako malo ko znao da ona ima sina Severina (32)

1694508541_2e25b878d9bd9046fecacfc7c0be67d4f4371d8f.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Inače, prava drama se odigrala kada je svojevremeno, Severinov otac, o kojem javnost gotovo ništa ne zna, odveo sina u Bosnu i Hercegovinu iz Beograda.

Indira je morala da potraži pomoć suda kako bi vratila sina, što je, nakon velikog truda i uspela. On od tada živi sa majkom, ali se nikada nije javno eksponirao.

Poznato da je i da je Severin nasledio talenat od majke, te je i on uplovio u umetničke vode. Naime, on je autor svih pesama sa jednog od Indirinih albuma pod nazivom "Niko nije savršen".

2021. godine se oženio lepom Ruskinjom Elinom, da bi krajem 2017. Indira podelila srećne vesti:

- Postala sam baka jednog prelepog dečaka koji se zove Mihael. Neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju deca, jer deca su najveće bogatstvo na svetu - izjavila je Indira tada.

Severin i Elina upoznali su se na moru u Turskoj, ali su ostali u kontaktu i po završetku letovanja.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas