Oglas
· · Komentari: 0

Ko su bili RODITELJI Zdravka Čolića? Uradili su sve da pevača izvedu na pravi put, a evo kako su izgledali (FOTO)

Da li vam Čola više liči na majku ili na oca?

1695553830_kings_circle_residence_05092023_0279.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Zdravko Čolić je rođen u Sarajevu, gde je i započeo svoju muzičku karijeru. Pevač retko voli da deli svoj privatni život sa medijima, pa zbog toga mnogi ne znaju kako izgledaju Čolini roditelji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Oni su kroz karijeru pružali veliku podršku. Otac Vladimir bio je oficir u policiji, a majka Stana je bila domaćica. Čola je jednom prilikom istakao koliko su mu roditelji značili tokom odrastanja i šta su sve za njega uradili.

- Kada sam se rodio, moj otac je hteo da mu sin bude zdrav i izabrao mi je ime Zdravko. Kada se rodio moj brat, otac je želeo da se zove Jugoslav, po državi, jer je on bio oficir. Bunio sam se rekavši da ću ga ja uvek zvati Dragan. Imao je sreću da moje ime pobedi. Roditelji su sve učinili kako bi brata i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru… I sve to od jedne plate, jer je mama bila domaćica – rekao je Zdravko svojevremeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

Čola je ne estradnoj sceni preko 50 godina, a za pet decenija karijere izdao je 15 studijskih i 20 singl albuma, od kojih su brojni hitovi za sva vremena.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas