Oglas
· · Komentari: 0

Kolege u strahu: Otkriveno u kakvom je stanju glumica Rada Đuričin

Glumica u teškom stanju

1657713812_rada-djuricin.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Rada Đuričin, nalazi se u bolnici "Sveti Sava", a kako se navodi stanje "nije najbolje".

Pročitajte još: Nju je voleo pre Danijele Dimitrovske: Ovo je prva žena OGNJENA AMIDŽIĆA (FOTO)

Čuvena glumica Rada Đuričin (88) smeštena je u bolnicu "Sveti Sava" zbog demencije. Ona je pod stalnim nadzorom lekara i prima odgovarajuću terapiju zbog drugih zdravstvenih problema.

- Rada je primljena u bolnicu pre dvadesetak dana. Zbog blagog oblika demencije neko stalno mora da pazi na nju. Donedavno je imala ženu koja ju je čuvala, ali kada joj se stanje pogoršalo, dovedena je u bolnicu, gde je pod stalnim nadzorom lekara - priča za Informer izvor blizak slavnoj glumici.

Radina koleginica i dobra prijateljica Vjera Mujović kaže da je svim srcem uz nju.

- Ona je već nekoliko nedelja u bolnici. Nije najbolje, ali verujemo da će njena pozitivna energija učiniti da joj bude bolje. Nažalost, ne idem kod nje jer su sada posete zabranjene zbog kovida - priča Vjera za pomenuti list.

I glumac Irfan Mensur, koji je godinama sarađivao sa Radom, poslao joj je poruku podrške.

- Rada mi je jedna od najdražih koleginica i glumica. Igrala je u nekoliko predstava koje sam režirao, a jedna od njih je "Primadone", zajedno sa Tanjom Bošković. Rada je jako volela tu predstavu, a poslednju je odigrala pre tri meseca u Crnoj Gori. Nedugo posle toga požalila mi se da se ne oseća dobro - kaže Mensur, koji nije želeo da priča o Radinim zdravstvenim problemima.

Pročitajte još: Jelena Karleuša napravila haosu u restoranu u Grčkoj: Pevačica lomila tanjire pred gostima (VIDEO)

Rada Đuričin završila je dva fakulteta, književnost i glumačku akademiju. Na FDU je diplomirala u klasi sa Nikolom Simićem, Ružicom Sokić i Velimirom Batom Živojinovićem. Dobitnica je nagrade za životno delo Zlatni ćuran. Tokom dugogodišnje karijere glumila je u brojnim filmovima i serijama, među kojima su i "Selo gori, a baba se češlja", "Tajne vinove loze", "Miris kiše na Balkanu", "Vojna akademija" i mnoge druge.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas