Oglas
· · Komentari: 0
BIZARNO

KONTROVEZNO: Bogataš došao na venčanje sa ŠEST TRUDNICA i sve nose NJEGOVU DECU! (FOTO)

Tvrdi da su sve trudne sa njim.

1606385845_25222.png
Foto: Printskrin / instagram / prettymikeoflagos
Oglas

Ovaj kontrovezni bogataš poznat kao Priti Majk izazvao je gomilu komentara nakon što je na venčanju u Nigeriji došao sa šest trudnica. On tvrdi da se sve trudne sa njim.

Fotografije sa venčanja objavio je na Instagramu, gde je sa svojim pratiocima odelio srećnu vest. 

Pročitajte još: Naša poznata glumica otkrila šta joj je zamerio Dragan Bjelogrlić

Ispode slike je napisao "Priti Majk i njegovih šest trudnica. Ovo nije filmski trik, mi samo živimo srećan život".

On je široj javnosti poznat po ne takom slavnom događaju, kada se na jednom venčanju pojavio sa pratiljama koje je stavio u lance. Nakon toga je potpisao izjavu da mu se neće više događati takvi ispadi, i da neće ponavljati degradirajuće činove prema ženama.

Pročitajte još: Bio je pevač koji je pomerao granice, a ovako su izgledali njegovi poslednji sati

I ranije je javno tvrdio da ima više ljubavnih partnera u isto vreme.

Pročitajte još: TRUDNA JELENA JANKOVIĆ

Prošle godine je pozirao sa pet devojaka u venčanicama i da otkrio je da mu je san da oženi "dve bivše i tri sadašnje devojke".

 

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas