Oglas
· · Komentari: 0

Kraljica Elizabeta ovo jelo JEDE SVAKI DAN: Veoma je prosto, a naviku neguje od kad je bila dete

Kraljica Elizabeta svakodnevno već godinama jede ovo jelo

1662290507_kraljica-elizabeta-foto-profimedia-pixabay.jpg
Foto: Profimedia/Pixabay
Oglas

Kraljica Elizabeta ušla je 97. godinu života i uprkos zdravstvenim problemima koji dolaze sa starošću, činjenica da je proživela skoro ceo vek pokreće mnoga pitanja o njenj ishrani i životnim navikama.

Kraljicin bivši privatni kuvar Daren Mekgrejdi nedavno je na svom jutjub kanalu otkrio šta to žena na čelu najmoćnije kraljevine 21. veka jede svaki dan. Verovali ili ne, to su sendviči sa džemom. Omiljeni ukus joj je jagoda i to specijalno ubrana za nju u njenom dvorcu Balmoralu u Škotskoj.

Foto: Pixabay

"Kraljici su kao devojčici u dečjoj sobi posluživali peciva s džemom. Danas u njima uživa uz popodnevni čaj", kaže on.

Sendviči se prave od hleba s malo maslaca i namazanog džema, a potom se seku u oblik krugova veličine starog britanskog penija.

A osim džema od jagode tu su i sveže jagode kao jedna od omiljenih stvari njenog Visočanstva.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta propušta istorijski događaj: Prvi put za 70 godina vladavine

"Kraljica bi jela jagode tri ili četiri večeri tokom nedelje dok im je trajala sezona. A nije bila presrećna ako bi joj iko ponudio bobičasto voće koje nije u sezoni", zaključio je.

Pored toga, ona voli voli jednostavne obroke za ručak, često uživajući u tanjiru ribe i povrća. Bivši kraljevski kuvar rekao je za "House and Garden" da bi tipičan ručak za kraljicu bio dover đon na posteljici od uvelog spanaća.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas