Oglas
· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Kraljica Elizabeta provela NOĆ U BOLNICI nakon što je otkazala posetu Irskoj

Kraljica Elizabeta morala je na kratko da zastane.

1634887463_0dd9b2df4a0a56c85d362bc8c6d270ebbe3f03bf.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Kraljica Elizabeta provela je noć u bolnici nakon što je otkazala posetu Severnoj Irskoj. To je prvi boravak kraljice u bolnici posle osam godina.

Kraljica je u sredu uveče provela noć u privatnoj bolnici kralja Edvarda VII u Londonu, nakon što je bila primorana da otkaže putovanje u Severnu Irsku.

Elizabeta se u bolnici nije dugo zadržala, primljena je iz preventivnih razloga jer njen medicinski tim ništa ne prepušta slučaju. Već u četvrtak se vratila obavljanju dužnosti.

Pročitajte još: SVET U NEVERICI: Šokantne slike Aleka Boldvina nakon tragedije (FOTO)

- Nakon lekarskih saveta da se odmori nekoliko dana, kraljica je u sredu popodne otišla u bolnicu zbog nekih preventivnih nalaza, vratila se danas za vreme ručka u dvorac Vindzor i dobrog je raspoloženja - rekao je glasnogovornik Bakingemske palate, prenosi britanski Hello.

Tokom nedelje koja je prethodila prijemu u bolnicu, kraljica je održala brojne angažmane, pa ju je sve to veroatno iscrpelo.


.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas