Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Krili su ime skoro SEDAM MESECI: Nikolija i Relja konačno otkrili kako im se zove DRUGA ĆERKA

Poznati par dao je drugoj ćerki ime sa jakom simbolikom.

1644403100_NIK.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Blic
Oglas

Pevačica Nikolija Jovanović porodila pre sedam meseci, a ona i njen suprug Relja Popović odlučili su tada sa ne otkriju ime scoje druge mezimice.

Nakon porođaja, oni se od tada nisu oglašavali, a čak ni poznata baka Vesna Zmijanac, nije želela da kaže kako joj se unuka zove.

Pročitajte još: "Neću da kažem ime UNUKE": Vesna Zmijanac objasnila zbog čega Nikolija i Relja NE ŽELE da otkriju kako se zove druga devojčica

Ipak, Nikolija je sada odlučila da otkrije ime svoje druge ćerke za medije.

- Relja i ja čuvamo privatan život. Moja sreća je svakako velika, iako je ne delim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari. Kada bismo vratili vreme, ne bismo vam rekli ni ime prve ćerke. No, sada smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti. Oni su tako odlučili, ali… Kada se bavite javnim poslom i imate puno prijatelja, a majka vam je jedna folk diva, prosto je nemoguće sakriti neke stvari, makar bile i najličnije. Posle skoro sedam meseci otkrivamo vam ime devojčice. Zove se Hana - rekla je Nikolija za "Hello".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Prvoj ćerki su dali neobično i retko ime Rea, a druga mezimica ima ime koje na hebrejskom znači “milostiva”, “milost”, “u Božijoj milosti”.

                                Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas