Oglas
· · Komentari: 1
TUGA

"Kume, BOLI JAČE OD JAUKA, a ja okamenjena": Poznati u NEVERICI, opraštaju se od glumca Nenada Nenadovića! (FOTO)

Korona virus odneo život poznatog glumca Nenada Nenadovića u 57. godini.

1632383999_141682_untitled_f.jpg
FOTO: Arhiva Novosti
Oglas

Nakon Minje Subote, Dude Ivkovića i Marine Tucaković, napustio nas je i čuveni glumac Nenad Nenadović u 57. godini.

Pročitajte još: Ona je bila njegova NAJVEĆA LJUBAV: Supruga preminulog glumca Nenada Nenadovića je prava lepotica, zajedno su od 1994. godine! (FOTO)

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

Kolege se opraštaju u neverici

Mnogobrojne kolege i prijatelji oprostili su se objavama na društvenim mrežama od glumca.

Koleginica Marijana Mićić je napisala: Kakav šok,kakva tuga. Zanemela sam. Predivni Nešo

Nataša Ristić, voditeljka, od kuma se oprostila rečima koje će slomiti sva srca.

"Kume moj... Boli jače od jauka, a ja bezglasna, okamenjena", oglasila se Nataša na Instagramu, gde se oprostila od velikog umetnika.

 Foto: Printskrin/ Instagram

Milica Milša, koleginica iz serije "Igra sudbine" oprostila se rečima: "Nešo dragi moj prijatelju, kako bez tvog osmeha? Kako bez tebe? Sad znam kako duša boli...Uvek ću se sećati snimanja naših scena Brunera i Ade i radosti koju si širio oko sebe. Omiljen si bio i bićeš. Večnost je tvoja a ti si naš zauvek. Volim te dragi moj druže.💔Nenad Nenadović 1964 - 2021"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas