· · Komentari: 0

Lepa Lukić prvo dete ABORTIRALA ZBOG KARIJERE: Pevačica iskreno o majčinstvu i koga voli kao svoje unuke

Naša pevačica odlučila je da otkrije detalje iz života koje niko nije znao

1655646956_llukic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Lepa Lukić odavno je stekla epitet kraljice narodne muzike i izgradila zavidnu karijeru. PRoslavila se pesmom "Od izvora dva putića", nakon koje su usledili i drugi hitovi poput "Srce je moje violina" i "Varaš me, varaš me".

I pored tri braka iza sebe, ona se nije ostvarila u ulozi majke.Udala se 1977. za Vladimira — Vladu Perovića, estradnog menadžera, sa kojim je živela sedam godina. U braku sa trećim mužem, Milanom Milanovićem, bila je od 2000. do njegove smrti 2019. godine.

 Mnogi su mislili da ne može da ima decu, ali istina je potpuno drugačija. Žali što nije postala majka, ali priznala je i da joj je karijera bila bitnija, ybog čega se i odlučila na abortus prvog deteta.

- Ja sam se u mladosti svega odrekla da bih pevala, nisam ja nerotkinja. Prvo dete sam abortirala zbog karijere. Bila sam mlada! Kasnije više nikad nisam mogla da zatrudnim - ispričala je Lepa za "Svet".

Pročitajte još: Doživela INFARKT NA SNIMANJU EMISIJE: Naša poznata pevačica o traumatičnom iskustvu

 

I pored toga što nema decu ni unuke, otkrila je i za koga bi dala sve na svetu:

- Imam ja svog bratanca, unuku i unuka od rođenog bratanca za koje bih sve dala, čak i život. NJima pomažem uvek i kupujem im šta god im treba - priznala je pevačica.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.