Oglas
· · Komentari: 0

LEPOTICA O KOJOJ SE PRIČA: Janketić prvi put sa SUPRUGOM u javnosti (FOTO)

Premijera filma "Nedelja", koji priča životnu priču legendarnog pevača DŽeja Ramadanovskog, održana je sinoć u Beogradu, a među brojnim poznatim ličnostima koje su prošetale crvenim tepihom bio je i glumac Marko Janketić koji se prvi put pojavio u javnosti sa suprugom Marijom.

1705505664_Foto-Igor-Marinkovic.jpg
Foto: Igor Marinković
Oglas

Sin glumačkog para, Miše Janketića i Svjetlane Knežević, oduvek se trudio da svoj privatni život čuva isključivo za sebe, pa javnost nije bila u prilici da vidi njegovu izabranicu.

Međutim, ovoga puta, par je prošetao ruku pod ruku na crvenom tepihu i odmah su privukli pažnju prisutnih.

Lepa Markova supruga za ovu priliku ponela je crnu haljinu bez ramena sa srcolikim dekolteom, dok je preko nosila karirani sako.

Foto: Igor Marinković

Inače, Marko i Marija imaju dve ćerke, od kojih je ćerka Lenka stigla na svet prošle godine.

Marko je o svojoj supruzi govorio samo jednom prilikom, kada je objasnio da je baš s njom odlučio da zasnuje porodicu jer su se „razumeli iz prve“.

- Mama je divna žena, ne bavi se javnim poslom. Razumeli smo se i sporazumeli iz prve, što je, pored velike ljubavi i međusobne privlačnosti, presudno uticalo da izgradimo kvalitetan odnos“, rekao je glumac tada i dodao da je ona njegova srodna duša, te da je u njoj pronašao sve što mu je bilo potrebno za srećan i spokojan život.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas