Oglas
· · Komentari: 0

LIONEL MESI i ANTONELA ROKUZA bajku pretvorili u stvarnost: LJubav iz detinjstva pre pet godina krunisana je brakom, a evo kako je sve izgledalo (FOTO/VIDEO)

edno od najglamuroznijih venčanja održano je u julu 2017.

1656753718_lionel-mesi.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Argentinski fudbaler Lionel Mesi, pre pet godina, zakleo se na večnu ljubav svojoj ljubavi  iz detinjstva, Antoneli Rokuzo.

Pročitajte još: Poznata dizajnerka venčanica, Vera Vang slavi 73. ROĐENDAN uz proseko i karaoke (FOTO)

Upoznali su se kada su imali samo pet godina, a u julu 2017. godine,  izgovorili su sudbonosno „da“. Venčanje održano u malom argentinskom gradu Rozario, a veselju luksuznog restorana je prisustvovalo oko 250 zvanica, koje je fudbaler pre početka slavlja zamolio da ne koriste mobilne telefone, kako im privatnost ne bi bila ugrožena. Takođe, ono što je zanimljivo, gosti su sav novac koji su namenili mladencima, na insistiranje Mesija, preusmerili u humanitarnu organizaciju.

Antonela je nosila venčanicu katalonske dizajnerke Roze Klare, dok se Mesi opredelio za klasično crno odelo koje je za venčanje specijalno šiveno po njegovoj meri. 

Damama se savetovalo da ponesu po tri toalete, kako bi se izbeglo podudaranje u haljinama, bojama ili čak materijalima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas