Oglas
· · Komentari: 1

Ljubavne scene sa Draganom Nikolićem obeležile su njenu glumačku karijeru, nije mogla ni da nasluti da će doživeti TRAGIČAN KRAJ: Da li znate o kome je reč? (FOTO)

Bila je jedna od najlepši glumica na našim prostorima

1640071175_milja-1.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Milja Vujanović bila je prepoznatljivo lice na televiziji devedesetih godina prošlog veka. Malo ko zna da je Milja Vujanović 1967. godine bila mis Srbije, a nakon glavne uloge u filmu "Rani radovi" Želimira Žilnika (1969), koji je na prestižnom Berlinalu osvojio Zlatnog medveda, predviđali su joj sjajnu glumačku karijeru.

Pročitajte još: Marina Tucaković je NAJLEPŠU BALADU posvetila njima: Iza OVOG HITA se krije priča Željka Samardžića i njegove supruge

Pored uloga u filmovima "Sneg na usnama", "Majka, sin, unuk, unuka", "Rani radovi", "Bube u glavi" - gde je bila devojka Dragana Nikolića, "Bablje leto", "Neretva", Most", "Nokaut" itd, Milja Vujanović bila je i akademski obrazovana žena koja je završila dva fakulteta - Dramsku akademiju i žurnalistiku.

Milja je "posle Eve Ras, bila druga glumica koja se svlačila u filmovima", a dala je izjavu "da bolje izgleda bez odeće, nego kad je obučena".

Foto: Screenshot

U nekom trenutku joj je dosadilo da bude golišava lepotica, pa se posvetila karijeri astrološkinje."Odluku da napustim film donela sam kada sam shvatila da tekstovi koje izgovaram nisu ono što bih ja u sličnim situacijama izgovarala. Astrologiju sam počela da proučavam pre trideset godina. I mada žalim za filmom, astrologiji sam ostala verna sve do danas. Uostalom, ne biramo mi profesiju, profesija bira nas", objasnila je svojevremeno.

Milja se odrekla glumačke karijere, ali ne i javnog života, pa je tako pisala za medije, objavljivala knjige, pojavljivala se u emisijama, a tokom devedesetih je imala i svoju kontroverznu emisiju u kojoj je nacionalističke stavove plasirala s astrološkim objašnjenjima.

Pročitajte još: "Hašimoto mi je pojeo ŠTITNU ŽLEZDU": Jelena Rozga za Novu godinu ima samo jednu želju

Zvezde joj, ipak, nisu nagovestile tragediju koju će doživeti - u maju, 2000. godine, njen ljubavnik Obrad Zejak pucao je u nju, a onda se prijavio za pokušaj ubistva. Milja se izvukla iz kome, ali je tragedija na njoj ostavila traga.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas