Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Ljupka Stević na saslušanju zbog šokantnih optužbi na račun generala Simića

Pevačica dala iskaz u policiji

1618385142_ljupka-stevic.jpg
Foto: Youtube printscreen / TV Pink
Oglas

Ljupka Stević, koja je podigla medijsku prašinu u septembru prošle godine, kada je svom bivšem dečku generalu Simiću razbila dva automobila, iznela je tada još šokantnije optužbe.

Pročitajte još: "Sad sam u novim okolnostima": Anđelka Prpić otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom

Naime, pevačica je rekla kako je Dragiša Simić, tokom veze sa njom, bio i sa maloletnim devojkama. Ona se sada oglasila za medije, pa otkrila kako je prošlo saslušanje.

- Ja se nadam da će sve biti ok, s obzirom da je podneta krivična prijava protiv mene. To je sve vezano sa slučaj iz Septembra meseca. Bila sam uplašena, advokat je krenuo sa mnom. Protiv mene krivičnu prijavu je podnela Radna grupa MUPA Republike Srbije je podnela prijavu drugom osnovnom sudu, a ja sam pozvana u svojstvu građana da dam izjavu za te navode koje sam rekla u trenutku najvećeg stresa - rekla je Ljupka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas