Oglas
· · Komentari: 0

Marija Šerifović otkrila kako se snalazi u ulozi majke: "Stalno zovem Veru da vidim kako mi je sin"

Marija Šerifović se nedavno ostvarila u najlepšoj ulozi

1709537635_baf9e994acef449991f5be48f4a85d624721f987.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Marija Šerifović ne krije koliko joj se život promenio otkako jena svet došao njen prvenac Mario, a sada je pevačica progovorila o majčinstvu.                                     

- Mario je sjajan, on je divan dečak. Snalazimo se sjajno. On je malo biće sa karakterom koji mi se dopada, ako je osam sati budan, sedam se smeje - rekla je Marija, koja je potom otkrila da li ju je majčinstvo promenilo.

- Ako je on trebao da se desi da se ja promenim, onda neka je. Sada je svima jasno šta znači album i pesma "Dolazi ljubav". E sada kreće turneja, i sve što sam zamsilila, sprema se za koncert u Zagrebu - rekla je Marija pa se osvrnula na pobednicu Pesme za Evroviziju:

- Pre svega želim da čestitam svima, i finalistima i organizatorima. Moram da kažem da ja gledam kada glasam da je tu najbitinije šta će se svideti evropskoj publici, a to je definitivno Teya Dora koju lično ne poznajem, ali smatram da je ona toliko originalna i moram da kažem devojka koja je pevala bez ijedno falša što je meni za pobedu - dodala je Marija.

Marija je otkrila da li će voditi sina sa sobom na predstojeću turneju.

- Razmišljam se da li da vodim sina sa mnom, ali još je on mali. Međutim moram da kažem od kada snimam Zvezde Granda ponovo, stalno me nešto žulja i zovem Veru da vidim kako mi je sin. Moram da se zahvalim svima koji su mi slali poruke i podršku koju sam dobila od ljudi. Mnogo mi to znači - rekla je Marija u emisiji "Premijera- Vikend specijal".

(Blic)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas