· · Komentari: 0

MARINA ŽIVOTNO UGROŽENA: Ima manje od 40 kila, oglasili se i lekari

"Ženu u takvom stanju bi i grip odneo, a posebno ovako nešto"

1631877455_marina.jpg
Foto Instagram/laccanotlaca

Marina Tucaković u utorak je hospitalizovana u KBC Dragiše Mišović gde joj je pružena puna lekarska nega i nalazi se pod budnim okom lekara.

Pored teške maligne bolesti sa kojom se Tucakovićeva bori već godinama, koronavirus je dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje.

Prema rečima Profesora Dr. Peđe Savića, zamenika direkora KBC Dragiša Mišović, ona je i dalje u životnoj opasnosti.

- Negde sam pročitao da je Marina skinuta sa respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju, prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a kovid je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odneo, a posebno ovako nešto - započeo je razgovor Profesor Savić i dodao...

- Ona je i dalje respiratorno nestabilna, sa metastazama na plućima i koronom... Na odeljenju intenzivne nege je, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, sa maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone već zbog maligne bolesti. Kada sam je video... Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma - rekao je Dr. Predrag Savić.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.