· · Komentari: 0

Megan Markl progovorila o prvom Božiću sa kraljevskom porodicom: "Bili su kao velika porodica koju sam oduvek želela"

Princ Hari i Megan Markl su za kraj godine rešili da otvore dušu

1670675743_d8e52e14f6a191e98a553adf23788b1d4d6d73ca.jpg
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, dotakle se teme praznika i progovorila o svom prvom Božiću u kraljevskoj porodici, u Sandringemu, 2017. godine.

Megan ima lepa sećanja na prvi Božić u Sandringemu, iako znamo kako se na kraju završila njihova dužnost u okvoru kraljevske porodice.

- Sećam se tako živo prvog Božića u Sandringemu. Zovem mamu, a ona kaže: "Kako ide?", a ja sam rekla: "O moj Bože, to je neverovatno. To je kao velika porodica kakvu sam oduvek želela" - priseća se Megan u dokumentarnom filmu koji je snimila sa suprugom, princom Harijem.

Pročitajte još: Bivši batler nije štedeo Megan i Harija: Treba im oduzeti kraljevske TITULE

Vojvotkinja je u dokumentarcu otkrila da je na večeri sedela pored dede princa Harija, princa Filipa.

- Samo sam mislila da je tako divno. Bila sam mišljenja: „O, ćaskali smo i bilo je tako sjajno i prićala sam o ovome i onome", a Hari je bio u fazonu, "Loše čuje. Nije mogao da čuje ništa šta si govorila", a ja sam mislila "Oh, pa, mislio sam da je prošlo jako dobro".

Megan i Hari su u to vreme bili vereni. Vojvoda od Saseksa je kasnije, nakon Božića te godine, u emisiji Todai na BBC Radiju 4 otkrio da je Meganin prvi Božić u Sandringemu bio „fantastičan“.

- Zaista je uživala. Porodica je volela da je ima tamo i, znate, uvek postoji taj porodični deo Božića, i taj radni element, i mislim da smo se zajedno odlično proveli. Super smo se zabavili boraveći sa mojim bratom i snajom i trčanjem sa decom. Božić je bio fantastičan - rekao je tada Hari.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.