Oglas
· · Komentari: 0

MESIJEVA ŽENA u četvrtoj deceniji izgleda bolje nego ikada: Ovako trenira lepa Antonela, a evo kako se hrani

O Antoneli Rokuco se dosta govorilo tokom Svetskog prvenstva u fudbalu

1690200616_profimedia-0666868335.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Supruga najboljeg fudbalera sveta Lionela Mesija oduševljava izgledom gde god se pojavi, a svi se pitaju kako joj polazi za rukom sve ove godine da ostane tako prirodna, a neodoljivo privlačna! Naime, Antonela Rokuco može da se pohvali manekenskom linijom i nakon troje dece, a sve oduševljava svojim stilom i ponašanjem.

Zanosna brineta nije tipična "žena fudbalera". Navikla je da ih mediji prate u stopu, te ne beži do njih. Sa druge strane, i te kako čuva svoju privatnost od radoznale javnosti. Oko nje se nikada nisu dešavali skandali, niti je bila predmet glasina i ogovaranja.

Osim toga, zna da iznenadi odevnom kombinacijom koja uopšte ne košta mnogo i da u njoj izgleda savršeno. Takođe, vrlo često imamo priliku da je vidimo i u nekim dosta skupim komadima garderobe na luksuznim destinacijama.

Mnogi se pitaju da li je njena lepota prirodna ili je, pak, podlegla trendu plastičnih operacija. Ukoliko sudimo po slikama od pre više od 15 godina - skoro da se uopšte nije promenila. Pleni harizmom koja sve očarava i dalje. A vreme joj je, čini se, odličan saveznik, jer gotovo da ne stari.

Iako se ne eksponira i njeno pojavljivanje u medijima je svedeno na minimum, na Instagramu je prati na desetine miliona ljudi, a obožavaoci ne prestaju da se dive Antonelinoj građi.

Ono što je zanimljivo, Mesijeva žena trenira u teretani u okviru njihovog doma, jer joj je tako najlakše da uklopi vežbanje sa ostalim poslovnim i porodičnim obavezama. A balans u životu joj je nesumnjivo od suštinskog značaja.

Kakvu vrstu treninga radi?

Antonela Rokuco najviše preferira kružni trening - mešavina vežbi sa tegovima, telesnom težinom i kardio. Uvek ima 3 grupe vežbi, i svaku krupu ponvaljva po tri puta.

Takođe, uvek se isteže pre i posle fizičkr aktivnosti i trudi se da vežba, u proseku, pet dana nedeljno.

Plan ishrane Mesijeve žene

Antonela Rokuco je govorila o tome kako joj je cilj da ima izbalansiranu ishranu, te sebi nekad dozvoli da pojede poslasticu koju obožava ili neki burger. Međutim, akcent je uvek na zdravom jelovniku.

Zauzima stav da ukoliko stalno jede sve potpuno zdravo i dijetalno, neće dugo izdržati, te je balansira i često se "nagrađuje" omiljnim jelom.

Kako uzgleda jelovnik za jedan dan?

  • Doručak: tost od avokada i jaja
  • Užina: Smuti od voća ili povrća
  • Ručak: pileće belo meso, povrće po izboru kuvano ili grilovano, pirinač
  • Užina: salata

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas