· · Komentari: 0

Mihajlo Šaulić čestitao ROĐENDAN svojoj ženi: Emotivna poruka razenžila pratioce - "Daću sve od sebe da budeš nasmejana" (FOTO)

Danas je poseban dan u porodici Šaulić

1670842826_Foto-Ataimages.rs-Printscren-Instagram-saulicmihajlo.jpg
Foto Ataimages.rs, Printscren/Instagram - saulicmihajlo

Sin Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić, je čestitao svojoj supruzi rođendan emotivnom porukom na svom Instagram profilu. Marina je u drugom stanju  par uskoro očekuje prinovu, a ove njegove reči su sigurno obradovale buduću mamu. 

 - Kažu da je čoveku potrebna bolja i lepša polovina da bi dostigao svoje ciljeve i snove. Ja sam imao tu sreću da te upoznam i ubrzanim koracima koračamo ka tim visinama zajedno, još malo u najlepšem životnom društvu koje čovek može da poželi! Srećan ti rođendan ljubavi da budeš ceo život nasmejana i srećna ja cu dati sve od sebe! Volim te! - pisalo je ispod njihove zajedničke fotografije.
 

 

NJih dvoje su nedavno stali na "ludi kamen", a slavlje je trajalo dva dana. Prvog dana su proslavu napravili u luksuznom beogradskom restoranu, a svadbi su prisusvovale brojne poznate ličnosti sa naše javne scene.

Pročitajte još: Aco Pejović progovorio o saradnji sa Eminom Jahović: "Hteo sam da se to mnogo ranije dogodi, ali ona ima neke tu natalne karte"

Šaulićima to nije bilo dovoljno, pa su svadbu nastavili sutradan pod šatorom. Žurka je bila na visokom nivou, a najveseliji su svakako bili mladenci. Ilda je tom prilikom izjavila kako im je tog dana Šaban svima nedostajao, ali da su se trudili da to potisnu i da se vesele.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.