Oglas
· · Komentari: 0

Na današnji dan je preminuo Šaban Šaulić: Oglasila se njegova deca - "Toliko lepih stvari nismo dočekali zajedno" (FOTO)

Četiri godine od smrti Šabana Šaulića...

1676627230_94d2846f2aafc3c70d71059d300831e8f70de283.jpg
Foto: V. Danilov
Oglas

Proslavljeni pevač, kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, preminuo je na današnji dan pre četiri godine, a Balkan je nakon tragedije zanemeo.

Šaban je iza sebe ostavio nebrojano mnogo hitova, koji su ga učinili večnim i koje će slušati generacije posle njega.

Ilda je sinoć podelila fotografiju sa ocem uz reči koje kidaju dušu.

– Četiri godine, godine duge, godine bola, godine tuge – napisala je pevačica, a u komentarima su se nizale reči podrške.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Šabanov sin Mihajlo takođe je podelio uspomenu sa ocem uz reči koje ne mogu ni da opišu koliko mu otac nedostaje:

– Toliko lepih stvari nismo dočekali zajedno, ne znam koje reči mogu opisati ova osećanja… živiš a nedostaješ – napisao je on uz fotogafiju iz detinjstva.

Danas će se na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana, održati pomen pevaču, uz pristustvo porodice i brojnih poštovalaca njegovog lika i dela.

Podsetimo, Šaban Šaulić je preminuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nakon povratka sa koncerta u Bilefeldu, u Nemačkoj, kada je na automobil u kome se pevač nalazio naletelo drugo vozilo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas