· · Komentari: 0

MILENA IVANOVIĆ poslala dvosmislenu poruku: "Bog ti da nekog posebnog" (FOTO)

Udovica Olivera Ivanovića ne prestaje da intrigira javnost

1659077250_milena-ivanovic-nasl.png
Foto:Printskrin/Instagram/milena_bogdan

Već nekoliko dana se šuška da su Milena Ivanović i Igor Jurić stali na "ludi kamen", a ona je sada podelila sa pratiocima sliku koja je izazvala lavinu komentara.

- LJubi Boga, pa će i On tebe kroz nekog posebnog-objavila je Milena na svom Instagram profilu.

Foto: Printskrin/Instagram/milena_bogdan

Gore pomenute spekulacije su nastale na osnovu slike na kojoj udovica političara Olivera Ivanović nema ništa od nakita, a već na sledećoj nosi venčani prsten.

"Da li se to ona pohvalila vereničkim prstenom i burmom?", bio je komentar koji je pokrenuo "istraživanje" ostalih pratioca koji su krenuli da listaju njen profil i da traže da li je ona ikada ranije nosila takav prsten.

Pročitajte još:Dok svi bruje o njenoj vezi sa Igorom Jurićem, Milena Ivanović zapalila Instagram fotografijom sa letovanja (FOTO)

Tako su došli do podatka da u aprilu ove godine na objavama nema nikakav nakit, dok je već od maja postavila fotografije sa prstenom.

 

Takođe, na mnogim fotografijama pozira tako da se prsten dodatno ističe.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.