Oglas
· · Komentari: 0

MOZAK MI EKSPLODIRA i ja više nisam ista osoba: Pevačica rekla zašto se nikada nije prijavila za Beoviziju

Edita Aradinović u emisiji kod Ognjena Amidžića odgovorila na pitanja koja sve interesuju.

1709122602_ami_g_show_24102023_0126.JPG
Foto: ATA
Oglas

U jednoj od najpopularnijih emisija "Amg show" gostovala je poznata pevačica Edita Aradinović. U  rubrici pitanja sa instagrama odgovarala je na pitanja koja je Ognjen postavio:

-Zašto se nikada nisi prijavila za Beoviziju?- upitao je Ognjen 

-Pa pričala sam o tome, zato što sam ja jedan bolestan tremaroš i to ne može da me prođe, ja sam idiot i to se neće promeniti i to je to. Dijafragma se popne u grlo i mozak mi eksplodira i ja više nisam ista osoba.- odgovorila je Edita.

foto: printscreen/youtube

U istoj emisiji Edita je otkrila je kakvog muškarca želi pored sebe:

- Ne znam trenutno, da je neki gotivac, da je opušten, da je sposoban,da je razuman, normalan, da nije nešto sad tu mnogo da je u centru pažnje nego neki onako pristojan, fin. 

Bonus video: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas