Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Muž Tanje Savić ponovo šokira izjavama: Evo šta je rekao o dolasku sinova u Srbiju!

Suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević, ponovo je šokirao sve

1624450903_tanja-savic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Tanja Savić, pre dva dana konačno je nakon godinu i po dana dovela sinove u Srbiju, a njihov otac, Dušan Jovančević, koji ih je u Australiju odveo bez pristanka majke, ne prestaje da iznenađuje sa izjavama nakon njihovog povratka.

Pročitajte još: Ćerka GVINET PALTROU nije odgledala nijedan njen film: Zašto je to tako?

Sud u Australiji naložio je da se deca vrate majci, a Tanja je najbrže što je mogla, otišla put Australije, kako bi Maksima i Đorđa vratila kući.

Šokirao izjavom koju je dao za medije

Ubrzo nakon njihovog odlaska oglasio se i Dušan Jovančević, koji je prvo iznenadio sve izjavom da ih svo troje jako voli i da se nada da će uskoro svi biti zajedno, a sada su usledile i nove šokantne tvrdnje.

- Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke - rekao je Jovančević bez imalo osećaja i dodao da je sa sinovima u stalnom kontaktu.

Pročitajte još: Vojina Ćetkovića svi znate, a evo kako izgleda njegov rođeni brat! (FOTO)

- Non-stop me zovu. Pratio sam ceo njihov let preko interneta sve dok se nisu spustili na aerodrom u Beogradu. Deca i ja smo mnogo vezani, nisam samo njihov otac, mi smo najbolji drugari - rekao je on.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas