Oglas
· · Komentari: 1
kraljica

Nagrada koju je kraljica Elizabeta odbila uz simpatične reči: "Star si samo onoliko koliko se osećaš"

Kraljici Elizabeti je bila ponuđena nagrada "The Oldie of the Year" koja se dodeljuje najboljoj starijoj osobi godine.

1634649526_213d3dbbaeb1bbd0038d6ac2917c807e20ccb044.jpg
Foto: epa
Oglas

Kraljica Elizabeta (95) odbila je da primi nagradu uz reči: "Star si samo onoliko koliko se osećaš".

Kraljici je bila ponuđena nagrada "The Oldie of the Year" koja se dodeljuje najboljoj starijoj osobi godine. 

Obično je kraljica ta koja odaje počasti drugima, ali joj je jednom ponuđena neobična titula. Kraljica Elizabeta je, međutim, odbila ovaj trofej jer smatra da ne ispunjava njene kriterijume, piše britanski Hello.

Uz simpatično obrazloženje da "imate samo onoliko godina koliko se osećate".

Pročitajte još: Kejt Midlton skrenula svu pažnju: Blistala u haljini do poda, a o njenom struku govorilo se i u jutarnjem programu (FOTO)

Autorka i predsednica nagrade Giles Brandret, pisala je sekretaru o tome da li bi kraljica Elizabeta prihvatila nargadu najbolje starije osobe, ali je dobila sledeći odgovor:

- NJeno veličanstvo veruje da ste stari onoliko koliko se osećate, time kraljica ne veruje da ispunjava relevantne kriterijume da bi mogla da prihvati nagradu i nada se da ćete naći dostojnijeg primaoca.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas