Oglas
· · Komentari: 0

NAJPRIVLAČNIJA ŽENA SVETA SE SKINULA U TOPLES I SVI SU RASPAMEĆENI: Ona je sinonim za samopouzdanje, a zbog ovoga je svi obožavaju

Plus sajz model Ešli Grejem, koju je časopis "Maxim" proglasio najseksepilnijom ženom sveta u 2023. godini, pozirala je u toplesu i ponosno pokazala svoje telo.

1702645616_3748936_esli-grejem-profimedia0788240581_ls.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ešli inače redovno ponosno ističe svoje obline i kao takva je stekla svetsku popularnost, a karijeru je započela sa samo 12 godina, kada su je otkrili u jednom šoping centru.

Danas sarađuje sa svetskim brendovima, a na Instagramu je prati više od 20 miliona ljudi.

Ešli je inspiracija mnogim ženama širom sveta jer je isticanjem svojih oblina promenila način na koji se gleda žensko telo.

Osim toga, manekenka često objavljuje svoje prirodne fotografije bez filtera i ulepšavanja i ponosno pokazuje celulit i strije.

Napisala je i motivacionu knjigu pod nazivom "Kako stvarno izgledaju samopouzdanje, lepota i moć".

Podsetimo, Ešli Grejem je nedavno privukla brojne poglede na otvaranju nove lokacije brenda Svarovski u NJujorku.

Pojavila se u providnoj, svetlucavoj haljini, ispod koje je nosila donji veš u sivoj boji. Uz to je iskombinovala srebrne sandale i srebrni nakit.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas