Oglas
· · Komentari: 0

Nakon dokumentarca i knjige stiže nova ideja: Megan Markl i princ Hari planiraju film o životu u palati?

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa će navodno ispričati svoje iskustvo života u palati za novi film o kraljevskom životu, piše Mirror

1684848901_3524e346ed997c659e4f9d46cf70d76e3bf543a2.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Megan Markl i princ Hari navodno planiraju novi dugometražni film sa fokusom na njihovo iskustvo života u palati. Navodi se da je par u pregovorima sa produkcijskom kućom koja je snimala i njihov dokumentarni film "Hari i Megan".

- Postoji mnogo nijansi iz njihove priče za koje smatraju da i dalje nedostaju nakon dokumentarca i Harijeve knjige - kaže izvor za časopis Closer.

Izvor je ispričao da Hari ipak želi da još malo razmisli o ponudi jer je ipak u pitanju njegova porodica.

- Nema sumnje da bi za to dobili lepu platu, što je veoma primamljivo. Megan se zaista zalaže za to, dok Hari želi da se ponaša pažljivije - pričao dalje izvor, piše Mirror.

Ovo dolazi nakon što su vojvoda i vojvotkinja prošle nedelje objavili saopštenje u kojem su rekli da su bili umešani u kako kažu: "skoro katastrofalnu poteru automobila", koja je uključivala njihov taksi i američke paparace.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas