Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Nakon što ga je Tijana Em prijavila za psihičko i fizičko zlostavljanje, oglasio se i bivši dečko pevačice (FOTO)

Nakon što se pevačica javno oglasila, bivši dečko Tijane Em izneo je svoju stranu priče

1608560458_tijana-2.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

U četvrtak je u medijima odjeknula vest da je, pevačicu Tijanu Em pretukao, Miša Kuljenović  u svom stanu na Voždovcu. Nakon što je "Žena od sultana", iznela svoju verziju priče, njen sada već bivši dečko odlučio je da to uradi na svom Instagram profilu.

Pročitajte još: Tijana Em se oglasila nakon incidenta: Istina je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje

Naime, Mišu Koljenovića, Tijana je prijavila policiji za psihičko i fizičko zlostavljanje. Nakon prijave, u javnosti je iznela saopštenje u kome je potvrdila navode medija. Ipak, iako joj je bilo veoma teško, odlučila je i da se dirktno uključi u emisiju "Premijera vikend specijal" i još jednom potvrdi navode šta je preživela. Tim putem je i savetovala devojke, da ne trpe nasilje, već da čim primete, bilo koji vid agresije, odmah prijave policiji.

Kada je svoju bivšu devojku video na televiziji, kako daje izjave, Miša je odlučio da se oglasi putem Instagrama i iznese svoju verziju priče. 

Foto: Prinstscreen Instagram story/misa:komljenovic
- Više puta izbacivan iz benda nisam, jednom smo prekinuli saradnju i više ikad nismo nastavili, iako smo se viđali , spavali, izlazili, imali kontakt.Kako neki novinari kažu: Hteo da iskoristi slavu popularne pevačice. Na dan kad je izbačena pesma obrisao sam sve slike sa dotičnom, baš iz tog razloga, da ne bude da sam se šlepao. Od prvog daa kad je izašla pesma smo u vezi, sve je bila laž i delimično moj predlog da bude solo u javnosti,  da se ne bi provlačila po novinama kako je sa kolegom u vezi, kasnije sam shvatio da je to moja največa greška. 

- Razlog zašto je došlo do svađe neću iznositi, bar ne još uvek,kada bude došlo vreme saznaće se i to. Istina uvek izađe na videlo , tako će i ovaj put .Pretučena, prebijena , malteretirana osob kako pišu novinari posle jednog dana ne bi bila u stanju da govori a kamoli da se pojavi a televiziji i da daje intervju.To bi bilo sve, oglasiću se i naredni put, jer moje ime, moja porodica, prijatelji prolaze kroz pakao zbog ovoga, a prava istina nije nigde spomenuta.

Pročitajte još: Oglasio se Biković nakon vesti da je zaražen korona virusom: Otkrio kako se sada oseća

- Hvala svima koji zovu i izvinjavam se onima kojima se nisam javio. Dobro sam, koliko mogu da budem. Pozdravljam vas sve.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas