· · Komentari: 0

Naša pevačica SMRŠALA I KRENULA U TERETANU: Marija Šerifović pohvalila se rezultatima na društvenim mrežama (FOTO)

Pevačica se posvetila svom izgledu

1664434219_msss.jpg
Foto: ATA images

Pevačica Marija Šerifović važi za nekog ko je bez dlake na jeziku, a uvek je otvoreno pričala o borbi sa viškom kilograma.

Ona je nedavno otkrila da je skinula pet kilograma.

Pročitajte još: "Nisi više sam sebi najbitniji, imaš nekoga za koga živiš": Marija Mikić iskreno o RODITELJSTVU i neuspelim trudnoćama

Foto: Instagram/printskrin/serifovicka

- Trening. Dan treći! - napisala je Šerifovićka, pa se našalila na svoj račun:

- Bliži se smak sveta.

Otkrila je da bi volela još kilograma da oslabi:

- Trenutno sam izgubila pet kilograma. Potrebno mi je još toliko da oslabim, a možda i nekih sedam. Da mogu ispočetka da jedem. Normalno jedem, ali da mi nedostaje i da mi je jako teško, jeste. Vreme je da svoj organizam stavim u punu funkciju, i da se spremim za novi album, turneje i poslove, otkrila je Marija za "Blic".

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.