Oglas
· · Komentari: 0

Nataša Bekvalac ZAPROŠENA na rođendan: Pevačici pripredili iznenađenje o kom je maštala (FOTO)

Nataša Bekvalac je juče napunila 43. godine

1695728553_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-bekvalceva.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - bekvalceva
Oglas

Nataša Bekvalac je juče napunila 43. godine, a tim povodom su joj njeni najbliži priredili iznenađenje o kom je maštala.

- Meni je rođendan. Ono što sam oduvek priželjkivala, desilo se. Posle predivnog koncerta u Beču, Tanja mi je saopštila da se ne vraćamo kući, već, da mi je moj prijatelj zajedno sa zlotvorima Kristinom Bekvalac i Draganom Kecmanom orrganizovao iznenađenje, putujemo tamo gde sam oduvek sanjala da idem, da treba da se opustim, zatvorim oči i uživam. Ja ću tako i da uradim. Srećan mi rođendan, slavim pet dana, čisto da znate - napisala je u objavi Bekvalčeva, koja je otputovala u Italiju, u Toskanu.

Foto: Printscreen/ Instagram - bekvalceva

Međutim, to nije bilo jedino iznenađenje. Pevačica je podelila snimak na kom joj grupa mladića čestita rođendan na poseban način. Na kraju snimka su svi u glas rekli: "Udaj se za nas", a jedan od njih je poljubio Natinu sliku.

Foto: Printscreen/ Instagram - bekvalceva

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas