· · Komentari: 0
ŠOK

"Ne diraj krst": Baba Ruža otkrila tajne Severininih obreda - Evo šta znači kada se zapali CRNA SVEĆA

Severina poslednjih dana glavna je tema svih medija

1632125534_ruza-i-severina.JPG

Popularna pevačica, optužila je srpskog patrijarha Porfirija da je krstio njenog sina Aleksandra iako je dete već bilo kršteno, kao i da je to uradio bez njenog znanja, na zahtev Milana Popovića.

Pročitajte još: Da li ih prepoznajete? Danas važe za jedan od NAJSKLADNIJIH PAROVA na svetu, iako su im mnogi predviđali brzi RAZVOD (FOTO)

Ove optužbe uzdramale su našu javost, kao i baba Ružu koja je ispričala da bi Severina trebala da se povuče iz javnosti, jer zna čime se bavila. Naime, baba Ruža koja je bila gostu u Jutarnjem programu na televiziji Pink, otkrila je da se popularna pevačica bavi vudu magijom, kao i da će joj ista doći glave.

Crna sveća znači smrt

Severina da ne dira krst. Ona je pod krstom, ali izgleda da sa njom vlada neka sotona. Ona se venčala iz ljubavi, niko nije nju terao da se uda za Srbina. Dirala je sve sotonske stvari. To je vudu magija. To će joj doći glave. Palila je crne sveće. Ima bela magija, sa belim svećama. Crvena magija je za ljubav, a crne sveće su za crnu magiju. Ništa dobro. Bockala je lutke. Ona je dobra pevačica, ali nije dobar čovek - kaže baba Ruža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Po rečima teolog Miloš Stojković, patrijarh nije napravo nikakav prekršaj, a onda se zapitao kako je ona mogla u katoličkoj crkvi da krsti dete, bez saznanja njenog nekadašnjeg partnera  Milana. Dodao je i da Severina zloupotrebljava muškarce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Patrijarh nije učinio nikakav prekršaj. Dakle, mi smo pravoslavna crkva, ona je dete, bez Milanove saglasnosti, dok je bilo pod njenim starateljstvom, krstila u drugoj crkvi. Rimokatoličku crkvu poštujemo, ali je dete prvi put kršteno u pravoslavnoj crkvi. Ovaj čovek se ne bavi snimanjem filmova, kao što se bavila ova njegova bivša. Milan nije ništa prekršio, on je otišao kod svog prijatelja sa presudom da dete pripada njemu, po pravilima. Zašto Severina ne kaže sa kojim pravom je ona krstila dece, bez Milanove saglasnosti? Severina je ono čega svako treba da se stidi. Ja poznajem i Igora Kojića, ako neko hoće da mi kaže da Igor Kojić nije dobar otac, onda treba da se stidi. Znači, Severina zloupotrebljava te muškarce. Za mene je sramno da jedna p*rno snimačica uznemirava patrijarha - rekao je Stojković u Jutarnjem programu na televiziji Pink.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.