Oglas
· · Komentari: 0

Glumac iz serije "Igra sudbine" radi i kao KURIR: "Shvatio sam da je život složeniji nego što sam verovao" (FOTO)

Glumac Deni Mešić važi za lepo vaspitanog mladića, a sada je otkrio kako mu je posao kurira pomogao i u karijeri.

1645534079_demi-mesic.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Glumac Deni Mešić, brat Ammara Mešića, kog smo imali prilike da gledamo u hit seriji "Igra prestola" pridružio se ekipi serije "Igra sudbine" u trećoj sezoni.

Braća Mešić u jednom od poslednjih intervjua ispričala su da im nijedan posao nije stran, te je Deni otkrio da pored glume ima još jedno zanimanje kojim se aktivno bavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deni Mešić (@deni.mesic)

"Ja i sada radim. Zaposlen sam u udruženju dramskih umetnika gde se bavim i produkcijom, vodim dramske radionice, a i kurir sam. To mi je pomoglo da sazrim kao glumac i kao osoba. Mislio sam da nikada u životu neću imati veze sa papirologijom i sličnim čudesima, a sada je i to postalo deo mog posla. Shvatio sam da je život složeniji nego što sam verovao", ispričao je Deni Mešić za "Hello".

Pročitajte još: POZNATI GLUMAČKI PAR SVE OBRADOVAO VESTIMA: Konačno dobili dete, posle duge borbe za potomstvo

On i Ammar imaju još jednog brata Dina, koji živi u Nemačkoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deni Mešić (@deni.mesic)

"Dino je u Nemačkoj, radi kao konobar i živi bolje od nas. Doduše, igrao je u nekoliko predstava amaterskog pozorišta u Prijepolju. Bilo mu je zanimljivo, ali ne toliko da bi krenuo našim putem", ispričao je Ammar Mešić za pomenuti medij.

Deni se zbog posla iz Sarajeva preselio u Beograd.

"Zbunjuje me gužva. Imam osećaj da stalno moram negde da žurim kako bih stigao na vreme. U Sarajevu za pola sata hoda možeš da stigneš gde god poželiš. Tamo još postoji običaj da ti neko u pola pet pošalje poruku 'hoćemo li na kafu' i da je pijete već u pet. Ovde to nije moguće", rekao je Deni.

BONUS VIDEO: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas