Oglas
· · Komentari: 0

NEMA LEKA, OSIM BOGA: Britni Spirs ne oseća desnu stranu tela! Ozbiljan mentalni problem - peče i strašno je

Pevačica otkrila da ima problem sa živcima

1667907127_brutni-spirs.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Britni Spirs, često ume da svojim objavama iznenadi pratioce. Iako u poslednje vreme svi primećuju da se sa nekadašnjom pop ikonom nešto dešava, posebno kada objavljuje potpuno gole fotografije, pevačica je sada otkrila i da ima ozbiljan zdravstveni problem.

Pročitajte još: KRIS EVAN proglašen za najseksipilnijeg muškarca u 2022. godini, a onda je došlo do "sukoba" sa bivšim nosiocem titule - "Ne odričem se"

Naime, Britni je pratiocima otkrila da ima problema sa živcima, zbog čega joj često trne desna strana tela:

- Sada plešem u ritmu, Viktorija...da... Oštećenje živaca na desnoj strani mog tela... nema leka osim Boga, pretpostavljam... Oštećenje živaca ponekad nastaje kada vaš mozak ne dobije dovoljno kiseonika... Mozak ti se doslovno gasi... bla bla bla stara priča... Na tom mestu nisam disala... Oštećenje živaca uzrokuje utrnuće delova tela. Budim se tri puta nedeljno u krevetu i ruke mi budu potpuno utrnute… Živci su sitni i osećam se kao da mi igle prolaze desnom stranom tela, sve do vrata, a deo koji me najgore boli je slepoočnica na glavi. Peče i strašno je - napisala je Britni uz video na kojem pleše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

- Posljednje 3 godine otkada više nisam na tom mestu, bila sam u blagoj nesvestici, nisam mogla da se suočim s tim. Kao da je bilo previše zastrašujuće biti ovde. Iako moj Instagram nije bio na nivou većine…hej, dao mi je postojanje i doveo me ovde. Smešno je, ali kada plešem ne osećam bol. Kao da moj um doslovno odlazi na mesto mog unutrašnjeg deteta - dodala je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas