· · Komentari: 0

"Ne znam da li sam spreman za novu ljubav": Isak Šabanović iskreno o budućim vezama

Pevač, Isak Šabanovi, pre nekoliko meseci stavio je tačku na ljubav sa koleginicom Aleksandrom Mladenović

1659784268_e9fdae53dee9d49459d08974f68af8fdcb50c2f0.jpg
Foto: YouTube/ Printscreen/ K1

Isak Šabvanović osvojio je publiku već prvim pojavljivanjem na sceni muzičkog takmičenja  ''Zvezde Granda''. Od tada je krenuo sigurnim koracima ka samom vrhu domaće muzike.

Sada je objavio lepe vesti, publiku će uskoro da obraduje novom pesmo, baladom.

- U septembru izlazi balada, a čuo sam još par pesama koje mi baš leže, kao da su pisane za mene. Zainatio sam se,  baš hoću nešto da napravim i zaokružim, a ako budem mogao da na kraju one godine napravim  i promociju, to bih jako voleo - kaže Isak za Grand news.

Pročitajte još: Znali ste je kao čuvenu HUREM iz serije "Sulejman Veličanstveni", a pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Isak o privatnom životu ne govori, ali on i pevačica Aleksandra Mladenović nisu mogli da sakriju ljubav, ubrzo se saznalo za njihovu vezu, koja je ipak nakon nekoliko meseci prekinuta. Pevač sada ističe da o privatnom životu neće da govori i da će u budućnosti da bude veoma oprezan u vezi sa informacijama koje idu u javnost.

- Jesam javna ličnost, ali mi privatno nemojte dirati. Svi znamo da bi naša veza više, bolje i lepše trajala da se nije saznalo. Idemo dalje, šta da radim. Ne mogu ostati sam, moram naći novu neku, ali ne znam da li sam spreman za novu ljubav - rekao je on za Grand news.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.