· · Komentari: 0

Nepoznati detalji iz privatnog života Marine Tucaković: Bila je SEKRETARICA, a kad je upoznala OVOG kompozitora, počela je da PIŠE PESME

Marina je svojevremenpo otkrila detalje iz svog privatnog života za koje je malo ko znao.

1632132126_marina-1.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Balkanske Prevare // TRAGOVI ISTINE

Marina Tucaković, najpoznatiji tekstopisac sa naših prostora, ali i šire, govorila je u jednoj emisiji o svom privatnom životu i periodu pre nego što je stekla veliku slavu pišući pesme za brojne estradne zvezde.

Naime, ona je tada otkrila da ima diplomu Ekonomskog fakulteta, koji je upisala zato što je taj fakultet tada bio popularan, ali je napomenula da je ipak želela da bude turistički vodič.

Pročitajte još: Ovo je bila poslednja želja Marine Tucaković

"Išla sam u Šestu beogradsku gimnaziju i bila je gomila nas neopredeljenih: gde bih, šta bih... Tad je ekonomija, kao, bila veoma popularna. Mogao je lakše da se nađe posao. Ja sam htela da budem turistički vodič! Htela sam, međutim, povezala sam se sa nekom ekipom tu sa Đerma. Pravili su neke pesme i mene je to vuklo, vuklo! Svaka melodija me je vukla na neke reči... Nisam ni znala da imam talenat za to. Sve mi je to bilo zanimljivije. Sa njima sam išla na probe... Tako da, taj fakultet sam otaljala i prešaltala se na ono što me vuče, skroz neizvesno", ispričala je Marina, pa je objasnila kako je počela da piše pesme.

Jedno vreme je bila i sekretarica u džez udruženju, a sa Sanjom Ilić je počela ozbiljnije da se bavi muzikom.

"Pisala sam po malo... Bila sam sekretarica u džez udruženju kod Bubiše Simića i Pece Vujića, u Dušanovoj ulici. To mi je bilo jako zanimljivo. Učestvovala sam u organizaciji Beogradskog proleća, tu sam upoznala Sanju Ilića sa kojim sam počela ozbiljnije da se bavim ovim poslom. To me je uvelo, sve šire i šire", rekla je Marina, koja je napisala i iza sebe ostavila i te kako velike hitove.

Podsetimo, Marina je preminula u nedelju, 19. septembra, u 67. godini, nakon duge borbe sa teškom bolešću.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.