Oglas
· · Komentari: 0

"Nije lako, da budem iskren": Novak Đoković o razdvojenosti od porodice i važnom trenutku koji je propustio - "Ja nisam bio tu da to vidim"

Novak Đoković se trudi da izbalansira karijeru najboljeg tenisera sveta sa posvećenošću porodici, i kako kaže, nije lako

1706540286_profimedia-0414578013.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Poznato je da je Novak Đoković posvećen tata i da svaki slobodan trenutak provodi sa porodicom, a na finalu Australija opena objasnio je sa kojim se izazovima suočava, kao i koliko mu je teško da bude odvojen od porodice.

- Nije lako, da budem iskren. Zaista mi je sve teže po tom pitanju kako vreme prolazi. Australija je dugačak put, možda i najduži koji imamo čitave godine. Biti daleko od njih pet sedmica je zaista mnogo - prenosi Nine.com.au.

- Moj sin sada je star devet godina, a ćerka ima šest godina. Svake nedelje se menjaju, dosta toga se dešava. Moja ćerka je izgubila prvi mlečni zubić, a ja nisam bio tu da to vidim. Ali sve je u balansu.

Jelena i Novak Đoković se trude da prenesu deci određene vrednosti, ali piznaju da i oni, kao i svi roditelji ponekad greše:

- Ne slažemo se sigurno u svemu i kao što je i Jelena rekla, to je poenta za svaki odnos, brak, porodicu. Kada smo postali roditelji, mi smo nekako oživljavali onaj način vaspitanja na koji su se naši roditelji oslanjali, kako smo mi proveli detinjstvo i kako smo mi vaspitavani. To je prosto ukorenjeno u naš genetski kod, a to se posle odražava i na naš način roditeljstva, i naravno da je bitno imati svest o tome da se potrudimo da budemo još bolji nego što su naši roditelji bili prema nama. Suština je fondacije da se produbljuje ova tema koja je veoma osetljiva. Potrebno je biti otvorenog srca i uma, a greške u roditeljstvu svi pravimo, na kraju na greškama se i uči - istakao je najbolji teniser sveta.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas