Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

"Nisam mogla ni da sanjam": Kaliopi se prisetila trenutka kada je upoznala Zafira Hadžimanova

Pevačica se prisetila trenutka kada je upoznala legendarnog muzičara

1617021376_kaliopi_25112017_0015.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Poznata makedonska pevačica Kaliopi oglasila se povodom tužne vesti o smrti Zafira Hadžimanova koja nas je zatekla pre dva dana.

Pročitajte još: Bravo, PRIJO! Poznata pevačica zasukala rukave, pa napravila TRADICIONALNI ručak po maminom receptu (FOTO)

Popularna pevačica prisetila se dana kada ga je upoznala i podelila sa gledaocima da je tada imala samo devet godina i zvala ga – čika.

-  Zafira Hadžimanova sam upoznala na prvom festivalu na kojem sam nastupila kao dete. Imala sam tada devet godina, bilo je to 1976. godine, a Zafir je bio voditelj. Tada sam ga prozvala čičko Zafir – rekla je Kaliopi u emisiji „Kec na jedanaest“  i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaliopi (@kaliopi_official)

- Nisam mogla ni da sanjam da ću jednoga dana biti sa njim na sceni i da ga više neću zvati čika nego Zafir. On je mnogo više od onoga što je u umetničkom smislu ostavio iza sebe. Zafir je divan čovek, prijatelj i kolega kojem si uvek mogao da se obratiš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaliopi (@kaliopi_official)

Zafir je u mladosti važio za jednog od najlepših muškaraca u celoj bivšoj Jugoslaviji, a to je potvrdila i Kaliopi.
-  Mnoge žene su volele Zafira i maštale o njemu, a on je voleo samo Senku. Oni su primer kako se porodica čuva, neguje i voli. Hvala vam što čuvate uspomenu na Makedonce koji su živeli uz vas – zaključila je Kaliopi u emisiji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas