Oglas
· · Komentari: 0

"Nisam se odao porocima, iako sam mlad ušao u posao": Saša Kovačević objasnio ko mu je bio najveća podrška

Saša Kovačević je od početka karijere do danas ostao isti

1695294986_335011fe721c1e697a7d79594790e4833a459057.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevač Saša Kovačević godinama je na muzičkoj sceni Srbije. Od samog početka karijere nalazi se među najpopularnijim i najuspešnijim pevačima, a tokm sveg tog vremena uspeo je da ostane dosledan sebi i ispravnim životnim vodiljama:

- Bitno je ostati dosledan, normalan, posebno u ovo vreme, ali to zavisi od karaktera i vaspitanja. Ja plivam nekako, nisam se odao porocima, iako sam mlad ušao u posao. Ali uvek sam imao podršku porodice, oni su me uvek gurali napred i bili tu da sugerišu kad treba da povučem kočnicu kada su mislili da preterujem - priča on za Blic i dodaje:

- Ne bih ništa menjao, uvek uvek ima nekih stvari gde se čovek spotakne, ali sve su to životne lekcije i smatram da je sve tako kako treba da bude. S godinama sam naučio da se borim za sebe i za svoja prava, ali i dan danas sarađujem sa svojim ocem, koji je bio strog u tim tinejdžerskim godinama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas