Oglas
· · Komentari: 0

"Nisam znala da je bolestan, imao je mnogo planova": Verica Rakočević iznenadile vesti o smrti prijatelja i kolege Saše Vidića

Poznata kreatorka veoma je potresena iznenadom smrću kolege

1682336696_foto-Ata-imagesprintskrinYoutubeKurir.jpg
Foto: ATA images, Yputube/printscreen/Kurir
Oglas

Vest da je iznenada preminuo kreator i stilista Saša Vidić zatekla je mnoge javne ličnosti. Saša nas je napustio u 52. godini, na KBC Bežanijska kosa. Kako "Kurir" piše, Vidić je kasno sinoć dovezen u bolnicu teškom stanju i odmah je priključen na respirator.

Prema navodima izvora pomentog medija, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, ali definitivan uzrok je još uvek nepoznat.

Mnoge javne ličnosti, poput Jelene Karleuše i Seke Aleksić, oprostile su se od poznatog kreatora. Vest o njegovoj smrti veoma je potresla njegovu koleginicu i prijateljicu Vericu Rakočević:

- Ne mogu da verujem, stvarno da se ovo desilo. U šoku sam. Nisam ni znala da je bolestan. On je planirao da se preseli u Hrvatsku tamo je imao neko nasledstvo, a planirao je i da stalno boravi u Trstu. Za mene je bio super prijatelj i odličan kolega i stvarno mi je mnogo žao što nas je napustio - rekla je za "Kurir", pa dodala:

- Nisam mu čula glas više od pola godine ali smo poruke s vremena na vreme razmenjivali.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas