Oglas
· · Komentari: 0

OD NJE SE NIKAD NIJE RAZVEO: Ovo je žena Milutina Mrkonjića (FOTO)

VISOKI funkcioner Socijalističke partije Srbije preminuo je danas. Svima je poznato da je on bio u vezi sa pevačicom Anom Bekutom.

1638046509_161875_img-20211119-095401_f.jpg
Foto: Arhiva
Oglas

Mrkonjić se nakon stupanja u vezu sa Bekutom nije razveo od svoje žene Dragane Mrkonjić Daše. Kako su mediji ranije prenosili Milutin i Dragana su ostali u dobrim odnosima pa su i snimljeni da zajedno odlaze u kupovinu.

Pročitajte još: DEVET GODINA LJUBAVI: Evo kako je Mrka umeo da IZNENADI Anu!

- Uvek sam bio odan porodici. Volim sestrinu decu, a sa Aninom porodicom sam kao najrođeniji rod. Poznato je i da sam sa suprugom Draganom u odličnim odnosima iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno i pomažem koliko mogu. Sve može da se reši mirno i civilizovano. Sve što imam ostaviću ženama. Ja nemam ništa - kazao je on jednom prilikom.

Foto: Printskrin

NJih dvoje su više od 30 godina bili u braku, a kako je Mrka ranije dovođen u vezu sa mnogim ženskim osobama, tadašnja njegova žena je dala potpuno neočekivanu izjavu za medije.

- Slušajte, moj muž jeste švaler i ne ljutim se - poručila je sveojevremeno Daša.

- Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga - rekla je ranije Bekuta, koja ne sumnja u ljubav svog dečka.

- Nikada nisam bila ljubomorna, pa nema razloga ni sada da budem. Ja sam jedna samosvesna žena. Nas dvoje u ljubavi ne kalkulišemo. Ponašamo se onako kako osećamo. Prija nam to što smo non-stop zajedno. Jedno drugo negujemo koliko god je to moguće u ovim godinama - rekla je Ana.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas