Oglas
· · Komentari: 0
POGODI KO JE

Da li prepoznajete glumicu sa slike? Od preslatke devojčice do holivudske zavodnice (FOTO)

Danas je jedna od najlepših glumica u Holivudu

1606749151_New-Project.jpg
Foto: Instagram printscreen /penelopecruzoficial
Oglas

Rođena u gradiću Alkobendasu, u pokrajini Madrid, 1974. godine. Za glumu je počela da se interesuje kada je imala petnaest godina, videvši jedan film Pedra Almodovara.

Pročitajte još: "ISPRAVLJAM TI FALŠEVE VEĆ 20 GODINA": Mili pogodio Cecu gde ne treba, ZARATILI pred kamerama: "Sram te bilo"

Zvala je dosta agenata, s nadom da će biti pozvana na neki od kastinga koji su tada održavani, ali su je uvek odbijali jer je bila izuviše mlada. Konačno je 1989. godine pobedila na jednom kastingu, u konkurenciji među 300 devojaka. Time počinje njena karijera.

Filmsku karijeru je započela sa osamnaest godina, ulogom u filmu "Šunka, šunka", a svetsku slavu stekla ulogom u dramskom ostvarenju "Vrati se". Dobitnica je Oskara za najbolju sporednu glumicu za ulogu u filmu "LJubav u Barseloni". Time je postala prva Španska glumica koja je dobila ovu nagradu.

Zabavljala sa Tomom Kruzom i Metjuom Mekonahijem, pre nego što se 2010. godine udala za Havijera Bardema, sa kojim se zabavljala od 2007. godine. U januaru 2011. godine dobili su sina. Pogađate, u pitanju je Penelope Kruz.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas