Oglas
· · Komentari: 0

Oglasila se Marija Šerifović nakon incidenta na nastupu u Zenici: Pevačica gađana petardama

Marija Šerifović se oglasila nakon što nastupa u Zenici koji je odlučila da završi pre vremena

1704109467_zvezde_granda_pocetak_13092023_0168.JPG
Foto: Ata images
Oglas

Marija Šerifović doživela je veliku neprijatnost na svom novogodišnjem nastupu koji je zbog toga odlučila da prekine i završi.

Srpska pevačica nastupala je u Zenici, a fenomenalnu atmosferu pokvarila je nepoznata osoba koju je Mariju gađala petardama. Šerifovićeva nije želela da toleriše ovakvo ponašanje, te se svima izvinila u svoje ime i odjavila koncert 15 minuta ranije. Sada se oglasila na mrežama povodom ovog događaja:

"E pa evo i mene u ovoj 2024. godini - mrtva umorna. Želim da se zna da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti, pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lepo", poručila je iz kreveta.

U nastavku se ipak zahvalila svima koji su prisustvovali njenom koncertu: "Tako da hvala vam što ste došli. Vidimo se ponovo nekada, negdje. Živi bili. Volim vas. Laku noć i sretna nova godina".

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas