· · Komentari: 0

Osvojila publiku nakon samo par epizoda serije "U klinču": Pogledajte ko je Ivana Zečević i šta misli o svojoj ulozi (FOTO)

Neverovatna mlada glumica koja u novoj seriji tumači lik Vanje

1662018345_Foto-Pixabay-Printscreen-Instagram-ivana___zecevic.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - ivana___zecevic, Pixabay

Serija "U klinču" je počela da se emituje pre par dana. Publika ima veoma dobre reakcije, a serija ima mnogo mladih glumaca koji su pokazali neverovatan talenat. 

Među njima je i Ivana Zečević koja tumači lik Vanje, mlade devojke koja samostalno vodi kafanu i brine o ocu i bratu koji upadaju u probleme.

- Vanja je jedna mlada hrabra žena. Kažem žena sa razlogom, jer je prerano i odrasla sticajem okolnosti gubitka mame u mlađim godinama, tako da je sve palo na nju. Njen otac, njen brat i kafana koju porodica drži decenijama unazad, tako da, ukratko, hrabra, otresita, ponekad jako teška i naporna devojka - rekla je glumica za RTS. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivana___zecevic

Pročitajte još: Nakon što je Kemiš otkrio da ga je varala sa BOSANCEM, oglasila se Vesna Zmijanac i poručila samo jedno

Nju smo već imali prilike da gledamo u serijama "Kalkanski krugovi" i "Grupa", gde je imala značajnije uloge. Njen talenat su primetili mnogi reditelji, pa je tako iako je mlada imala prilike da glumi u vrhunskim ostvarenjima sa najboljim glumcima na našim prostorima.

Ivana Zečević je rođena u Beogradu. U rodnom gradu je završila Muzičku gimnaziju i u tom periodu je svirala klavir. Međutim, kada je došlo vreme za fakultet, odlučila je da se okrene glumi. Tri puta bezuspešno pokušavala da upiše Fakultet dramskih umetnosti i svaki put je bila odbijena, tako da je nakon toga upisala Akademiju umetnosti, koju trenutno privodi kraju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivana___zecevic

Posebno interesovanje je imala za rep muziku, pa je tako sarađivala sa brojnim reperima i snimala duete sa njima. 

Do nedavno je bila u vezi sa Pavlom Mensurom, sa kojim se upoznala tokom snimanja serije "Grupa". Kasnije su imali priliku da glume dečka i devojku u seriji "Kalkanski krugovi". Međutim, njihova veza se završila. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.