Oglas
· · Komentari: 0

OTKRIVENO ko će glumiti LUKASA U FILMU: Aci izbor IDEALAN, voli sve njegove uloge (FOTO)

Ovaj glumac pokušaće da predstavi folk zvezdu u najboljem mogućem svetlu

1657891745_aca_lukas_03062022_0093.jpg
foto: Ata images
Oglas

Nakon brojnih spekulacija ko će glumiti Acu Lukasa u filmu koji se snima o njemu, misterija je napokon rešena.

Glavna uloga dodeljena je mladom Mladenu Sovilju.

 

Mladen je javnosti poznat po ulozi koju je imao u filmu ,,Južni vetar" gde je pokazao da je jedan od najtalentovanijih glumaca mlađe generacije.

Pročitajte još: BRENA ILI FILIPOVA MAJKA? Prijovićka morala da bira između dve svekrve - evo kako je okončala dilemu

Povodom ove vesti oglasio se i Aca Lukas i izneo svoje mišljenje o mladom glumcu.

-Ja sam čovek koji se bavi muzikom i nisam taj koji će da sudi ko je kakav glumac, ali Sovilj je meni idealan. Sve njegove uloge su mi super. Mislim da može to da iznese super. Da razjasnimo oko Janketića, pisalo se da nas je odbio. O njemu sve najbolje i voleo bih da sarađujemo, ali on ima ugovor i nije mogao da od 90 dana uradi 15 jer ima ugovorne role. Lično ne znam Sovilja, ali sve što sam gledao, bio sam oduševljen", rekao je Lukas za "Kurir".

Foto: Ataimages

Podsetimo se da je Marku Janketiću prvobitno trebalo da pripadne ova uloga, međutim on je već imao zakazana snimanja.

-"Nisam pobegao od tog filma zbog nekog hira, niti sam odbio ulogu, prosto nismo mogli da uskladimo termine. Ranije sam potpisao ugovor o snimanju serije "Pasjača", koja će se raditi u isto vreme kada i "Kafana na Balkanu", tako da nisam uspeo da stignem na obe strane. Držim do etike i ako sam već potpisao ugovor za jedan projekat, ne mogu da odustanem", rekao je Janketić.

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas