Oglas
· · Komentari: 0
TUŽNO

Bivši studenti i prijatelji POTRESNIM REČIMA oprostili su se od cenjenog glumca (FOTO)

Mnogi njegovi studenti i prijatelji odali su mu poslednju počast.

1605601264_sdd.png
Foto: Printskrin / jutjub / Prva
Oglas

Poznati glumac Ivan Bekjarev, preminuo je u 74. godini života, od posledica koronavirusa.

Mnogi poznati glumci, kojima je Ivan bio i profesor na Fakultetu Dramskih umetnosti, oprostili su preko društvenih mreža od velikana srpskog glumišta.

Pročitajte još: OD ČEGA JE UMRO IVAN BEKJAREV? Čim je saznao da je pozitivan, NAPUSTIO JE SET

Ovim rečima se glumica Iva Štrljić oprostila od glumca:

- Dragi moj profesore, hvala za sve. Zauvek će mi nedostajati naši razgovori, tvoja podrška, ključni savet u svakom teškom trenutku, to što si uvek umeo da budeš pre svega prijatelj i pre svega ČOVEK. Hvala sto si verovao u svoju klasu, učio nas i bodrio. Ne postoji tako velika i snažna reč kojom mogu da opišem ovaj nedostatak. Zauvek tužna što više neću moći da popijem kafu sa tobom i zauvek srećna što si mi baš ti Beki, bio profesor i drug. Nisi nas napustio. Uvek ćes biti tu - napisala je na instagram profilu.

 I poznati glumac Saša Joksimović oprostio se od Ivana potresnim rečima:

- Svemu si me naučio, moj si drugi otac bio. Sećam se kada sam te upoznao dragi profesore 1999 na Akademiji u 5tici.... Onaj vrisak ti se dopao, sećam se.... a trebalo je da radimo sad i predstavu...trebalo je... mnogo sam tužan. Hvala ti za sve.... profesore...

Pročitajte još: Ivanu Bekjarevu se pogoršalo stanje: Nisam dobro

Ivanu je odao počast i sarajevski glumac Enis Bešlagić, oproštajnom i tužnom porukom koju je objavio na instagram profilu:

- I ti si otišao dobri čovječe. Dobri kolega i prijatelju. Hvala za svaki osmijeh i ono nedovoljno malo vremena za druženje. Posljednji aplauz si dobio, a sada odmori svoju dušu. Mirna glava, neka je tvojoj porodici. Suosjećanje sa svima koji su te voljeli, a ko to nije...

 

Srpska novinarka i književnica, Vesna Dedić, oprostila se od glumca, objavivši isečak iz emisije "Balkanskom ulicom", u kojoj je on gostovao:

-  Poslednji pozdrav divnom Ivanu Bekjarevu uz njegovu omiljenu pesmu. Otac i majka su mu bili iz Makedonije, a on je bio Beograđanin kojeg je publika širom Jugoslavije volela - napisala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas