Oglas
· · Komentari: 0

OVO JE BIVŠA ŽENA JOVANA MEMEDOVIĆA! Razveli se posle 20 godina, a ona i danas nosi njegovo PREZIME (FOTO)

Voditelj Jovan Memedović dve decenije bio je u braku sa suprugom Mirjanom, a supružnici su 2014. godine odlučili da stave tačku na svoju ljubav.

1709367349_f6f196e450cfef1b1fa3f835f782ad22da6a3b76.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Upoznali su se 1992. godine, a ljubav se rodila u jednom rekreativnom centru. Mirjana nije odolela njegovom šarmu i posle samo godinu dana ljubavi udala se za voditelja.

U braku su bili dvadeset godina, a za sve to vreme je ona birala život daleko od kamera i očiju javnosti, a maksimalno su sačuvali i intimu svoje dece.

Mirjana je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde joj i dalje stoji prezime Memedović, a da je prava lepotica govore njene mnogobrojne fotografije, ali i još mnogobrojniji komentari.

Ovo je razlog njihovog razvoda

Do razvoda je došlo sporazumno, a i nakon istog ostali su u korektnim odnosima, najviše zbog zajedničke dece, ćerke Maše i sina Uroša.

Iako se gotovo uvek pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak prevara, kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo.

Voditelj je tada zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno kazao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca. Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

(Blic)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas