Oglas
· · Komentari: 0
odlučno

"Ovo mi je jedna od težih borbi koje sam vodila": Nataša Bekvalac odlučila da stane na put poroku (FOTO)

Pevačica Nataša Bekvalac pre sedam dana odlučila da je cigaretama došao kraj.

1629528417_ce65abe8576a3ea5e2246b4b665d17a77040a4f2.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Nataša Bekvalac godinama je konzumirala cigarete i nekoliko puta pokušavala da prekine sa ovom navikom.

Kaka kaže, pre sedam dana je ustala i shvatila da joj se više definitivno ne sviđa da ima ovaj porok i da se oseća zavisnom. Tada je krenula njena misija da se od ove navike odvikne.

Pročitajte još: Lidija Vukićević slomljena nakon saznanja da se Milanu Gutoviću pogoršalo stanje: "Lane, izdrži molim te, volim te!" (FOTO)

- Sedmi dan kako nisam zapalila cigaretu. 10 god mislila sam da su mi cigarete najbolje drugarice, uživala sam konzumirajući ih... Sve do jednog jutra kada sam ustala i shvatila da nisam slobodna žena. To me je uplašilo i jako uznemirilo. Nisam slobodna jer me kontroliše cigareta! Prvo na sta sam to jutro pomislila bila je cigareta! Zapravo sam shvatila da obožavam ono što me uništava, šteti mi i čini me ovisnom. Slično kao kada ste sa manipulatorom...vrlo je zavodljivo... Ovo je jedna od težih borbi koje sam vodila i moram priznati jedan od jačih protivnika... Na sreću ne postoji jača sila od sile ljubavi... Tako da... lepo smo se družile, sada moram dalje sama, štetiš mi.. i ne volim te više - napisala je Nataša Bekvalac na Instragamu.

Za sada pevačici prekidanje navike ide odlično, a nadamo se da će u tome u potpunosti da istraje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas